Vi trenger flere kolleger!

Shoots produserer innhold til nettbutikker og kataloger, både foto og video. Kundene våre er store butikker, kjeder og leverandører som selger ting på nett, mange av de i motebransjen.

Fotograf

Stillingen som fotograf i Shoots er en selvstendig stilling, hvor du er ansvarlig for effektiviteten i produksjonen du leder. Du jobber som regel i studioene våre på Carl Berner, sammen med resten av teamet. Noen ganger med stylister og assistenter, men ofte også alene. Det er derfor avgjørende at du kan de grunnleggende teknikkene for å lyssette i studio.

Du må være en perfeksjonist, og se gleden i å få til detaljene som gjør det du produserer skiller seg fra mengden. Samtidig er dette en jobb som krever at du kan ta raske avgjørelser og ha en høy arbeidskapasitet.

Om du har kunnskap om video også, vil det være en stor fordel for hvilke jobber du kan ta.

Styling/foto assistent

Assistentjobben består i å assistere fotografene og klargjøre produktene på dukker/bord før opptak. Jobben passer godt for deg som ønsker å jobbe innen fotografi og kreative yrker, og samtidig har en interesse for klær og mote. Arbeidsmengden vil variere, så stillingen passer perfekt for de som ønsker en fleksibel deltidsjobb.

Du må ha et øye for detaljer og like å jobbe effektivt i en arbeidshverdag som ofte er hektisk. Det er en fordel om du har basiskunnskap om kamerateknikk og lyssetting i studio, men grundig opplæring vil bli gitt.

Søknad

Stillingene er prosjektbasert, og passer således perfekt for de som studerer eller ønsker en fleksibel ekstrainntekt. Søkere oppfordres til å søke snarest og senest innen 10. April. Du kan søke ved å sende en kortfattet søknad og cv til post@shoots.no. Merk mailen med hvilken stilling du ønsker å søke på.