Packshot

Bilder av pakninger og design
Et packshot skal vise selve produktet i all sin enkelhet, en objektiv illustrasjon av forpakning, design og utforming. Packshots blir mye brukt for salg på nett, og i databaser og kataloger som beskriver produktene til en leverandør.
 
Shoots har spesialisert seg på effektiv og systematisk produksjon av packshots, for bruk i netthandel eller kataloger.
Kvalitet

Høy bildekvalitet, hver packshot alene og sammen over tid.

Det er dette vi lever av! Hver packshot vi leverer skal holde høy kvalitet, og den skal være lik over tid. Packshots kvalitetssikres gjennom flere ledd i det digitale produksjonsverktøyet vårt Shoots Direct, og vi sikrer en konsistent uttrykk over tid med egne SSG`er pr kunde (Shoots Style Guides).  
Packshot
Hurtighet

Få mange packshots raskt

Det er dette vi gjør hver dag! Arbeidsflyten og produksjonsutstyret er spesialisert så vi kan ta mange packshots på kort tid, og levere de raskt til kunden i etterkant. Bildene leveres til det på nett, enten via link eller direkte til din egen nettløsning.
Forutsigbarhet

Et oversiktlig samarbeid

Vi har faste leveringstider og enkle priser. Du skal vite hva du får når, og til hvilken pris.
Shoots Direct

Få direkte tilgang til packshots!

Shoots Direct er essensiell for alle som ønsker å effektivisere produksjonen av packshots til nettbutikken eller katalogen sin. Vårt nettbaserte produksjonssystem kan integreres med de fleste systemer for netthandel og produktinformasjon. Resultatet er en rask, effektiv og feilfri distribusjon av packshots, uten å måtte ta i en fil. Si forvel til nedlasningslinker og uoversiktlige mappestrukturer!
Ved å automatisere tidskrevende oppgaver, gjør Shoots Direct deg i stand til å få produktene raskere ut i markedet samtidig som kostnadene reduseres.
Shoots Direct lanseres for nye kunder i andre halvdel av 2017.
Fleksibilitet

Opptak av packshots der det passer best

I studio. Vi har topp moderne studioer i Oslo for effektive packshot opptak. Send produktene til oss direkte, og få de i retur så snart bildene er tatt. Underveis får du oversikt over opptakets status.
Hos kunde. For noen er det av ulike årsaker ikke mulighet til å sende produktene ut. Vi har egne mobile studioenheter som kan sette opp hos dere, enten på kampanjebasis eller ved faste tider.
Packshot
Pris

Få et tilbud på packshots

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg så snart som mulig.